Stacks Image 3382
Stacks Image 3383
Stacks Image 3384
Stacks Image 3385

Het is tijd om de status-quo te veranderen

Apple Device Management?

Met behulp van onze SaaS Apple-apparaatbeheeroplossing (MDM) oplossing kunt u elk apparaat in uw netwerk volgen, ongeacht de locatie.

Beheer uw hardware en software op een consistente manier. Wij bieden een structuur op basis van uw organisatie, zodat u op een zinvolle manier Apple-apparaten in uw omgeving kunt onderhouden, organiseren en beheren.

Maak gebruik van Apple-programma's zoals Automated Device Enrollment in Apple Business Manager en onze oplossing voor beheer van Apple apparaten (MDM) voor een soepelere workflow-ervaring.

Vertel meer...

een slimme MDM-omgeving

Apple MDM werkplekbeheer voor de Professionals

Gebundelde authenticatie en SSO

Met onze Identity koppeling intergreren we Azure AD en maken we gebruik van gebundelde authenticatie (Het proces waarbij de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account uit het ene adreslijstsysteem kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot andere systemen).

BYOD

Dit is onvermijdelijk het tijdperk van BYOD (Bring Your Own Device), aangezien steeds meer werknemers hun eigen Apple-apparaten willen gebruiken om verschillende taken uit te voeren die hun door hun werkgevers zijn toegewezen. Dit kan waardevol zijn voor bedrijven zoals u, omdat het de productiviteit van werknemers verbetert doordat ze het apparaat altijd bij zich kunnen houden en het op hun gemak voor werkdoeleinden kunnen gebruiken. Waar het echter de kosten kan verlagen die gepaard gaan met het kopen van apparaten en apparatuur, vormt het een uitdaging om ze op de werkplek te beheren. Met onze MDM-oplossingen kunt u eenvoudig BYOD-beleid implementeren en tegelijkertijd werknemers een veilige omgeving bieden om toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk.
Bedrijfseigen apparaten

Als u Apple-apparaten in uw bedrijf gebruikt, kunnen onze MDM-oplossingen u helpen volledige controle te houden over zowel apparaten op locatie als op afstand. Het omvat ook het beheer van verschillende apps, zakelijke e-mails en handhaving van het beveiligingsbeleid vanuit een gecentraliseerd beheerdersdashboard. Uw beheerder kan alle zakelijke Apple-apparaten in bulk inschrijven, beleidsbeperkingen instellen, updates uitvoeren, apparaten controleren en zelfs apparaten uitschrijven, zodat ze buiten gebruik kunnen worden gesteld of opnieuw kunnen worden uitgegeven aan een andere gebruiker.
Volume-aankoopprogramma

Met het Apple Volume-aankoopprogramma kunt u apps die uw bedrijf nodig heeft in bulk kopen en naar alle aangesloten Apple-apparaten verzenden, zodat iedereen er toegang toe heeft. U kunt deze aankopen doen bij Apple-winkels of zelfs aangepaste B2B-apps van externe ontwikkelaars. Bij Braevn zullen onze MDM-oplossingen dit aankoopproces stroomlijnen en de distributie beheren, waardoor administratieve taken eenvoudiger en sneller worden.

Apple Device Enrollment Program

Onze MDM-oplossingen integreren perfect met Apple's Device Enrollment Program (DEP), wat betekent dat u Apple-apparaten snel en snel kunt toewijzen aan beheerservers voor mobiele apparaten. Het maakt het ook mogelijk voor u toezicht te houden op apparaten die automatisch worden ingeschreven. Daarnaast kunt u zonder problemen apparaten configureren volgens uw zakelijke vereisten via beheerdersbeheer. Omdat beveiliging onze topprioriteit blijft, kunnen gebruikers de configuratie niet wijzigen, supervisorrechten openen of apps op de achtergrond pushen. Als gevolg hiervan krijgen gebruikers wat ze nodig hebben terwijl het netwerk veilig blijft.

Locatie volgen

Een van de belangrijkste aspecten van apparaatbeheer is het beveiligen van zowel apparaten als netwerken tegen ongeoorloofde toegang. Om dit mogelijk te maken, maken onze MDM-oplossingen bewaking op afstand mogelijk van apparaatlocaties die aan uw systeem zijn gekoppeld. Dit betekent dat beheerders kunnen bepalen waar een apparaat wordt gebruikt of waar het mogelijk is kwijtgeraakt.

Eenvoudige en snelle apparaatregistratie en -beheer

Onze Apple MDM-oplossingen worden geleverd met verschillende opties waarmee u Apple-apparaten snel en eenvoudig kunt inschrijven. We zorgen er altijd voor dat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staat, zodat u deze taak zelfs kunt uitvoeren zonder deze apparaten fysiek op een computer aan te sluiten. Daarnaast kunt u gebruikersprofielen maken, beveiliging instellen zodat uw medewerkers altijd productief en verbonden kunnen zijn. U hoeft nooit functies te vergrendelen of uit te schakelen om apparaten te beheren.

Gecentraliseerd webgebaseerd beheer

Onze Apple MDM-oplossing is ontworpen om het voor u gemakkelijker te maken om elk apparaat binnen uw netwerk vanaf één centrale locatie in te schrijven, te configureren en te bewaken. Daarnaast kunnen al deze beheertaken worden uitgevoerd via een webgebaseerd bedieningspaneel. Er is geen fysieke verbinding met het apparaat nodig en alles kan draadloos worden gedaan terwijl u op de achtergrond blijft. De beheerder kan de volledige controle over apparaten behouden, ongeacht waar ze zich op het netwerk bevinden, terwijl apparaten worden beheerd zonder fysieke toegang.

Configuratie van extern apparaat

Als het gaat om het bedenken van configuratie, biedt onze Apple MDM-oplossing volledige hands-off in alle stadia van apparaatbeheer, inclusief configuratie en instellingen. Het wordt geleverd met een gecentraliseerde console voor beheerders die worden gebruikt om alle mobiele apparaten die op hetzelfde netwerk zijn aangesloten, volledig te configureren. U kunt op afstand bedrijfsbeleid instellen, apps implementeren en strikte toegang tot het apparaat wanneer dat nodig is.

App-beheer

Met onze Apple MDM-oplossing behoudt u de controle over apps die beschikbaar zijn op aangesloten apparaten. Het belangrijkste doel van deze functie is om op een veilige manier toegang te verlenen tot de vereiste apps en tegelijkertijd te voorkomen dat ze apps gebruiken die niet nodig zijn of die werknemers kunnen afleiden. Zo zorg je er eenvoudig voor dat je medewerkers toegang hebben tot de apps die ze willen.

Beheer wachtwoordbeleid voor apparaten

Veel organisaties die een al te ingewikkeld wachtwoordbeleid hanteren, zorgen voor veel problemen voor hun werknemers. Aan de andere kant, als wachtwoordbeleid niet effectief wordt geïmplementeerd, kan dit leiden tot datalekken, hacking en malware-infecties. Braevn Apple MDM-oplossing kunnen het hele proces stroomlijnen, zodat u wachtwoordbeleid kunt aanpassen aan uw vereisten en het beveiligingsniveau kunt krijgen dat u nodig hebt.

Apparaatfuncties uitschakelen/beperken

Een apparaat dat is geladen met een aantal verschillende functies kan een grote aanwinst zijn voor de productiviteit van werknemers, maar soms zijn er bepaalde functies die niet in overeenstemming zijn met de bedrijfspolitiek. Met onze MDM-oplossing kunt u alle functies van apparaten van werknemers uitschakelen, zoals camera, microfoon, Siri en anderen, enz. In het geval dat andere apps zoals YouTube, Facebook, Twitter of sociale media-netwerken ook kunnen worden beperkt naar uw keuze. Dit alles kan op afstand worden afgehandeld via het administratieve bedieningspaneel.

Stacks Image 3455

MDM

Vertrouw erop dat uw netwerk veilig is, omdat apparaten worden geconfigureerd, geïmplementeerd, gepatcht en onderhouden.

Stacks Image 3441

Inventaris en zichtbaarheid

Krijg eenvoudig inzicht in alle apparaten voor een veilige omgeving en bouw voort op deze basis voor een veilig netwerk.

gestroomlijnde authenticatie

braevn Identity

braevn Identity biedt identiteit en authenticatie met behulp van Azure (Active Directory) voor Apple-devices, waarmee gebruikers via een beveiligde login veilig toegang krijgen tot de zakelijke toepassingen en data. Daarbij kan onder andere gebruik worden gemaakt van multi-factor authenticatie (MFA).

beheer geautomatiseerd

braevn Pro

braevn Pro is een totaaloplossing voor het beheer van Apple-apparaten. Van geavanceerdere configuraties tot integratie met Apple Business Manager en van volledig geautomatiseerde processen tot scripts die gebruikt worden om extra functionaliteiten toe te voegen. braevn Pro is zeker geschikt voor kleine organisaties.

braevn helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie?

Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple MDM werkplekbeheer te bespreken.


blauwdrukken

© 2021-23 braevn